Onderdeel van Beterinzaken.nl

  • 8 / 10
55 reviews

Extra service

Koffiemachines hebben zo nu en dan onderhoud nodig. Omdat wij begrijpen dat dit niet uw prioriteit heeft, kunt u ook kiezen voor extra services. Kies bijvoorbeeld voor onderhoud, reiniging en extra vullingen. Zo geniet u van de beste koffie, zonder veel moeite! Deze service is niet verplicht, u heeft altijd zelf de keuze.

Onderhoud
Gemiddeld gaan koffiemachines 7 jaar mee, dit hangt natuurlijk af van de gebruiksfrequentie en het onderhoud die wordt verricht. Ook kan de levensduur verschillen per type koffiemachine. Dit neemt natuurlijk niet weg dat u zo lang mogelijk plezier wilt hebben van uw koffiemachine. Alle machines moeten onderhouden worden. Zonder onderhoud gaat de machine namelijk niet lang mee. 

U heeft de mogelijkheid om de onderhoud zelf te verrichten of deze uit handen te geven. Wanneer u het uit handen geeft, komt een monteur regelmatig langs om een zogenaamde ‘onderhoudscheck’ uit te voeren. Daarnaast kunt u altijd naar uw leverancier bellen wanneer iets niet naar behoren werkt. Dan komt er zo snel mogelijk een monteur naar u toe. Zo kunt u altijd optimaal gebruikmaken van uw koffiemachine.

Reiniging 
Om dagelijks te genieten van een lekker kopje koffie, moet u de koffiemachine goed schoonhouden. U dient zelf het koffieautomaat enigszins schoon te houden, maar in sommige gevallen doen de machines dit automatisch. Met de extra service krijgen uw machines periodiek een grote reinigingsbeurt. Zo weet u zeker dat uw koffiemachine buiten, maar ook binnenin helemaal schoon is. Tijdens de reiniging wordt de machine ontkalkt en worden de nodige onderdelen van de koffiemachine ingevet. Zo blijft uw machine schoon en optimaal werken. 

Extra vullingen
Uw koffiemachine kan niet onbeperkt warme dranksoorten blijven schenken. Op een gegeven moment raakt de vulling van de machine op. De koffiemachine moet bijgevuld worden. Wanneer u gaat voor de extra service kunnen er, indien nodig, extra vullingen meegenomen worden bij een onderhoudsbeurt. Zo kunt u blijven genieten van de koffie. 

Vergelijk de aanbieders
De aanbieders bieden u deze extra service aan. Het contact en het verzorgen van deze services ligt bij de aanbieder. Altijdgoedekoffie.nl verzorgt deze services dus niet zelf. Bekijk bij het vergelijken van de aanbieders of u gebruik wilt maken van de extra services.